donderdag 31 maart 2011

Donderdag 31 maart 2011

Vandaag hebben we langer geslapen want onze juffen hebben ONS deze keer moeten wekken. De lucht zag grijs en het regende een beetje, maar niet getreurd! Met veel zin begonnen we aan onze dag. Het ontbijt gaf ons kracht om er meteen in te vliegen.

Na het ontbijt werden enkele Klavernesters in de bloemen (lees: t-shirten) gezet. Elke dag zoeken we een genieter, een pechvogel, een rots, een doorzetter, een knuffelbeer en een smiley. Kijk maar eens op de foto's wie er gisteren en vandaag een t-shirt heeft verdiend.

Rond half 10 vertrokken we richting Warre om daar te speuren naar bloemen en andere schoonheden van moeder natuur. Rond 11 uur waren we terug en zo hadden onze jassen de tijd om te drogen tegen de namiddagactiviteit.

's Middags smulden we van de aardappelpuree met spinazie en vissticks. Om half 2 stond de bus alweer klaar om ons naar de beverroute te brengen.

De gids kon ons een ganse namiddag boeien over het bestaan van de bever. We ploeterden door slijk, beekjes, weiden op zoek naar een glimp van de bever. Jammer genoeg hebben we geen bever gezien. Toch konden we wel hun burcht, hun sporen en hun knabbelchips bewonderen.
Om half 5 namen we de bus terug naar LPM om de beveractiviteit af te sluiten met een knappe beverfilm.

Na een verkwikkende douche konden we genieten van een BBQ-fuif! Mmm lekker! Op deze fuif stond er een leuke verrassing op ons te wachten. We kregen een live-optreden van Manon van Eurosong For Kids! Er stond meteen een grote fanclan klaar!

Op dit moment maken we onze valiezen en gaan we nog een dansje placeren om onze fantastische week af te sluiten.

Morgen gaan we op zoek naar een leuk souvenir, eten we ons laatste middagmaal in LPM en brengt de bus ons rond half 2 weer naar Wechelderzande.

Durbuy was alweer fantastisch! We zullen onze Durbuy-avonturen nooit vergeten...

En nu, let's partyyyy!!! SCHOL!                                               
4 opmerkingen:

 1. Helaba Katrijn en andere bosklassertjes,
  Het zit er bijna op, maar ga vanavond maar eens goed uit de bol! En geniet morgen van de laatste leuke momenten. We kijken ernaar uit om het hele verslag te horen. Nog lekker slapen en tot morgen.
  Dikke kussen,
  mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallokes,
  prettige en veilige terugreis!!!!!!!!!
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey GENIETERKE :)

  Amai ge hebt het daar precies wel reuze naar je zin hé makker ! En dat je ervan geniet daar twijfelen we niet aan zelle !
  Maar er nog een spetterende avond van en we wachten vol spanning op al jouw verhalen !
  Nog 1 nachtje goe knorren en dan zien we je terug, amai wat gaan wij blij zijn want we hebben u nogal gemist zelle mateke !

  Onze Lars mist u ook zelle, maar we hebben samen voor een kei leuke verrassing gezorgd...rarara :):):):)

  Nog goe feesten en tot morgen vriend !!!
  Dikke knuffels en kusjes van Lars, mama & papa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaba,

  Het thuisfront telt af!!!!
  Geniet nog van de laatste uren en een veilige terugreis.
  Tot strakskes,

  Xjes mama en co,knuf Brazil en Pebbles

  BeantwoordenVerwijderen