dinsdag 29 maart 2011

Dinsdag 29 maart 2011

Na een korte nacht en heel wat walletjes onder de ogen, vlogen we er van 's morgens al stevig in! In de voormiddag deden we bijna in onze broek van de schrik op het hoogteparcours. Ook de death ride zorgde voor sommigen voor de nodige gilletjes. Iedereen heeft het met de glimlach doorstaan! Daar zijn de juffen heel trots op.

's Middags stonden er soep, everzwijnballen, aardappelen, appelmoes en een peer op het menu. Mmm lekker! Nadien kregen we even tijd om een brief te schrijven naar het thuisfront. Hou jullie brievenbussen in de gaten!

Rond half 3 vertrokken we voor een stevige wandeling door het bos naar Hare Krisna. Daar kregen we een rondleiding in het kasteel. Onderweg naar het kasteel waagden 2 leerkrachten hun leven voor de uitleg van de maretek: ze gingen in elkaars nek zitten om er ééntje te bemachtigen. Ze zijn er heelhuids vanaf gekomen! Oef!

Na een lekkere spaghetti stond er nog meer spanning op het programma nl. de grot. Ook meester Danny was voor deze activiteit van de partij. Voor velen was dit een spannende en glibberige ervaring.

Rond 21u werd iedereen verplicht om te douchen. (Ook zij die er geen zin in hadden...) Het was een heel vermoeiende dag en onze kinderen deden al snel hun ogen dicht na het voorleesverhaal van meester Danny. (Hopelijk voor heel de nacht :) )

Jullie kunnen gerust zijn, de kinderen genieten met volle teugen en ook de juffen hebben heel veel plezier!

Slaapwel en tot morgen!

10 opmerkingen:

 1. Hey Jilleke,
  Ik zie dat jullie vandaag weer een leuke dag hebben gehad.Ik zou daar ook wel graag zijn.
  We missen u stemmetje hier in huis. Het is hier veel te stil. Onze Jens mist u ook denk ik. Amuseer u daar maar goed.
  Groetjes,
  Mama, papa, Lee en Jens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ciara, nu zal je (hoop ik toch) alvast in droomwereld zijn maar de foto's zeggen genoeg voor mij (je lacht nog) ,geniet ervan en we zijn tots op je,we missen je hier wel en ik (en papa)niet alleen de kids van op straat te spelen ook ( leen lore..) ze doen de groeten aan je. Ik wacht vol trots op je verhaal van de death ride .De groetjes aan de hele bende daar en aan dejuffen mama papa en dinka MIAUW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helaba kleine spruit
  zo te zien is het daar keitof
  wat zou onze brent graag in u plaats zijn
  we missen u stemmetje hier wel hoor vooral onze coda wacht elke dag geduldig opu
  groetjes van mama papa en uwen maat den brent en natuurlijk ook onze coda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waf Miauw ,
  Woef Woef, Waf miauw. Grrrr grrrr. Ksss Ksss Miauw miauw kaijiet kaijiet! Waf waf woef waf Woef. Miauw. Woef Waf Miauw. Miauw. Waf.
  kusje van Lenka en Wiske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arne, zo te zien en te lezen amuseren jullie zich wel rot. Het is hier thuis een pakje stiller, precies is onze grootste lawaaimaker weg. Maar stiekem missen we je al. (Jens nog niet zegt hij).
  Wel de cornflakes delen met je makkers aan tafel. Dikke kussen vanuit de Dennenlaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo maarten
  we hopen dat je geniet van je uitstap naar Durbuy
  het is hier maar stil zonder u
  tot vrijdag!!!
  vele groetjes van mama papa en joris
  

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo iedereen,
  We volgen alles op de voet en vinden het voor jullie reuzefijn dat jullie je goed amuseren.Alléé,de beruchte vleermuizen toch niet tegengekomen in de grot?
  Groetjes mama,papa en Jutta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Stiene

  Heb je de death ride overleefd? Op de foto sta je toch met een grote glimlach dus waarschijnlijk vond je het super cool!
  We zijn nieuwsgierig naar al je "wilde" verhalen uit Durbuy. We kijken elke dag vol spanning in onze brievenbus.

  De groetjes aan iedereen.

  Vake, moeke en Sieben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Linde en alle bosklassers,
  wij zouden maar al te graag in jullie schoenen staan (of hangen als je naar benenden suist tijdens de death ride). Wij zijn razend benieuwd naar alle verhalen die je ongetwijfeld gaat meebrengen. We zullen vrijdagavond maar niets inplannen dan! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag Aster, mama en Koen.

  BeantwoordenVerwijderen